Μέθοδος συντήρησης συστήματος διεύθυνσης

- 2021-07-07-

Εξουσίασυστήματα διεύθυνσηςχρησιμοποιούνται συνήθως σε σύγχρονα αυτοκίνητα μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας και βαρέα οχήματα, τα οποία όχι μόνο βελτιώνουν σημαντικά την ευκολία χειρισμού του αυτοκινήτου, αλλά βελτιώνουν επίσης την ασφάλεια οδήγησης του αυτοκινήτου. Το σύστημα υδραυλικού τιμονιού σχηματίζεται με την προσθήκη ενός σύνολο διατάξεων ενίσχυσης τιμονιού που βασίζονται στην ισχύ εξόδου του κινητήρα με βάση το μηχανικό σύστημα διεύθυνσης. Τα αυτοκίνητα υιοθετούν γενικά έναν μηχανισμό υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης και γραναζιού. Αυτό το είδος τιμονιού έχει απλή δομή, υψηλή ευαισθησία ελέγχου και ελαφριά λειτουργία διεύθυνσης. Επιπλέον, επειδή το τιμόνι είναι τελείως κλειστό, συνήθως δεν απαιτείται έλεγχος και ρύθμιση.


Η διατήρηση της ισχύοςσύστημα οδήγησηςείναι κυρίως: Ελέγχετε τακτικά τη στάθμη υγρού του υγρού υδραυλικού τιμονιού στη δεξαμενή αποθήκευσης υγρών


Όταν κάνει ζέστη (περίπου 66 ° C, είναι ζεστό να αγγίζετε με τα χέρια σας), η στάθμη του υγρού πρέπει να είναι μεταξύ των θερμών (ζεστών) και των ΚΡΥΩΝ (κρύων) σημείων. Εάν κάνει κρύο (περίπου 21 ° C), Η στάθμη του υγρού πρέπει να είναι μεταξύ των σημείων ADD (συν) και CLOD (κρύο). Εάν η στάθμη υγρού δεν πληροί τις απαιτήσεις, πρέπει να γεμίσετε υγρό υδραυλικού τιμονιού DEXRON2 (υδραυλικό λάδι μετάδοσης).