Η σύνθεση του συστήματος πέδησης

- 2021-07-06-

1. Συσκευή παροχής ενέργειας στοσύστημα πέδησης: συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εξαρτημάτων για την παροχή και τη ρύθμιση της ενέργειας που απαιτείται για το φρενάρισμα και τη βελτίωση της κατάστασης του μέσου μετάδοσης.

2. Ελέγξτε τη συσκευήσύστημα φρένων: διάφορα εξαρτήματα που παράγουν δράση πέδησης και ελέγχουν το αποτέλεσμα πέδησης, όπως πεντάλ φρένου.

3. Μετάδοση στοσύστημα πέδησης: συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εξαρτημάτων που μεταδίδουν ενέργεια πέδησης στο φρένο, όπως ο κύριος κύλινδρος και ο κύλινδρος του τροχού.

4. Φρένα στοσύστημα πέδησης: παράγουν εξαρτήματα που εμποδίζουν την κίνηση ή τις τάσεις κίνησης του οχήματος.

(1) Μηχανισμός λειτουργίας φρένων
Παράγουν δράση πέδησης, ελέγχουν το αποτέλεσμα πέδησης και μεταδίδουν ενέργεια πέδησης στα διάφορα μέρη του φρένου, καθώς και κυλίνδρους τροχών φρένων και αγωγούς φρένων.
(2) Φρένο
Ένα στοιχείο που δημιουργεί μια δύναμη (δύναμη πέδησης) που εμποδίζει την κίνηση ή την τάση κίνησης του οχήματος. Τα φρένα που χρησιμοποιούνται συνήθως στα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν όλα την τριβή μεταξύ του σταθερού στοιχείου και της επιφάνειας εργασίας του περιστρεφόμενου στοιχείου για να δημιουργήσουν ροπή πέδησης, η οποία ονομάζεται φρένο τριβής. Έχει δύο δομικούς τύπους: φρένο τυμπάνου και δισκόφρενο.