Εξαρτήματα συστήματος διεύθυνσης

- 2024-05-22-

Το αυτοκίνητοσύστημα οδήγησηςαποτελείται κυρίως από τρία μέρη: μηχανισμό ελέγχου διεύθυνσης, μηχανισμό διεύθυνσης και μηχανισμό μετάδοσης διεύθυνσης.

Μηχανισμός ελέγχου διεύθυνσης:

Κύρια εξαρτήματα: τιμόνι, άξονας τιμονιού, κολόνα τιμονιού κ.λπ.

Λειτουργία: Ως διεπαφή μεταξύ του οδηγού και του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου, μεταδίδει τη δύναμη διεύθυνσης του οδηγού στο σύστημα διεύθυνσης. Μέσω αυτού του μηχανισμού, ο οδηγός μπορεί εύκολα να ελέγξει την κατεύθυνση οδήγησης του οχήματος.

Εξοπλισμός διεύθυνσης:

Αυτό το εξάρτημα μπορεί να μετατρέψει την περιστροφική κίνηση του τιμονιού στην αιώρηση του βραχίονα του τιμονιού ή στη γραμμική παλινδρομική κίνηση του άξονα του rack και να ενισχύσει τη δύναμη ελέγχου του τιμονιού.

Θέση: Συνήθως στερεώνεται στο πλαίσιο ή στο αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Λειτουργία: Ως συσκευή μετάδοσης επιβράδυνσης και αύξησης της δύναμης στοσύστημα οδήγησης, όχι μόνο μπορεί να ενισχύσει τη δύναμη που εισάγει ο οδηγός μέσω του τιμονιού, αλλά και να αλλάξει την κατεύθυνση μετάδοσης της δύναμης για να διασφαλίσει ότι το όχημα μπορεί να στρίψει σύμφωνα με την πρόθεση του οδηγού.

Μηχανισμός μετάδοσης διεύθυνσης:

Λειτουργία: Μεταδώστε τη δύναμη και την κίνηση που εξάγεται από το μηχανισμό διεύθυνσης στους τροχούς (αρθρώσεις του τιμονιού) και ελέγξτε τον αριστερό και τον δεξιό τροχό για εκτροπή σύμφωνα με μια συγκεκριμένη σχέση. Αυτό το μέρος εβεβαιωθείτε ότι τα τιμόνια και στις δύο πλευρές μπορούν να εκτρέπονται σύμφωνα με την πρόθεση του οδηγού και διατηρήστε τις γωνίες παραμόρφωσης των δύο τιμονιών σε μια συγκεκριμένη σχέση για να μειώσετε τη σχετική ολίσθηση μεταξύ των τροχών και του εδάφους και να βελτιώσετε την απόδοση διεύθυνσης και οδήγησης του οχήματος σταθερότητα.